VAST

Controleer elk voertuig. Altijd. 

 

​Onze vaste nummerplaatherkenningssystemen kunnen 24/24u gebruikt worden voor zowel high-security sites, stedelijke bewakingsprojecten, trajectcontrolesystemen, WIM-systemen, (weigh in motion), parkings en tankstations. Hier zijn er tal van mogelijkheden, vb. enkel nummerplaten lezen en vergelijken tegen een database, gekoppeld aan een slagboom worden enkel wagens toegelaten waarvan de plaat gekend is (database).
Afhankelijk van de omvang van het systeem kunnen ofwel de nummerplaten lokaal gelezen worden of bij grotere systemen kan dit op niveau van een server gebeuren. Men heeft hier ook de mogelijkheid om overzichtscamera’s aan te sluiten op het ANPR systeem zodat u nog meer relevante informatie kan verzamelen.
 
Nieuwe innoverende mogelijkheden zoals vb. ADR-, kleur-, model- en merkherkenning zijn beschikbaar op onze nummerplaatherkenningstoepassingen en Back Office Oplossing (Meta-BOF).

 

Trajectcontrole

 

Ieder trajectcontrolesysteem is opgebouwd uit ANPR camera’s; niet iedere ANPR camera kan gebruikt worden voor een trajectcontrolesysteem.

Onze trajectcontrolesystemen maken gebruik van metrologisch gekeurde ANPR technologie om de gemiddelde snelheid van voertuigen over één of meerdere rijstroken te controleren/berekenen.
 
Trajectcontrole metingen wijken dus af van de traditionele vaste controlepunten, zoals een vaste of mobiele LIDAR of RADAR. Onze trajectcontrolesystemen kunnen op verschillende typen wegen worden ingezet. De pakkans bij een snelheidsovertreding vastgesteld door een trajectcontrolesysteem is dan ook 100%.

 

Lees snel en precies.

 

Onze ANPR camera's zijn bruikbaar onder alle weer- en wegomstandigheden en de installatie ervan is eenvoudig. Hij kan alle Europese nummerplaten lezen en kan ook de Belgische noveltyplates met gemak verwerken. 

 

Werk met eigen lijsten.

 

Werk met nationale lijsten (Emulatie 9750) of werk met eigen lijsten: ons ANPR systeem kan gevoed worden met een onbeperkt aantal lijsten ter controle. Rijverboden, op te merken voertuigen, gekende veelplegers ... ze zijn allemaal te controleren met onze ANPR camera's.

 

Eenvoudig & Uitgebreid.

U kan ook gebruik maken van een intelligente search engine die u toelaat om te gaan zoeken naar bepaalde verdachte handelingen, bepaalde nummerplaten, in de tijd, per regio, ... Soms kan het eenvoudig, maar uitgebreid wanneer nodig