Predator Radar

De Predator Radar biedt de ultieme bewakingscameraprestaties. Hij is ontworpen voor korte tot middellange afstandstoepassingen waarbij het detecteren van objecten en/of individuen van het grootste belang is. Hij kan tot 40 targets gelijktijdig volgen en dit tot een bereik van 400m diameter.
 
“Intelligent Time Share”-alarmafhandeling zorgt ervoor dat multi-object alarmen proportioneel of per prioriteit kunnen worden afgehandeld. De operator heeft ten allen tijde een overzicht van de doelen die worden gevolgd, zelfs wanneer de camera andere objecten heeft gesignaleerd.
 
De camera/radar maakt gebruik van toonaangevende radartechnologie van wereldklasse en de Predator Radar scant tweemaal 360 graden per seconde om objecten en individuen te detecteren en te volgen, terwijl alarmen worden weergegeven op een beeldscherm van de operator.
 
De geavanceerde radardetectie van de camera wordt niet beïnvloedt door weersomstandigheden, dus detectie en alarmfunctionaliteit functioneren dan ook in ongunstige weersomstandigheden zoals regen, mist of sneeuw.