ANPR - Speed dome

De Speed Dome is een kleine, krachtige ANPR camera, dewelke ideaal inzetbaar is bij verkeers- of andere handhavingsacties. De camera kan dankzij zijn magnetische voet gemakkelijk op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd zoals bv. een voertuig, driepikkel, mobiele flitscamera, enz… Dankzij de geïntegreerde infraroodlichtbron kan deze ook perfect ’s nachts worden ingezet.


Voorzien van Wifi, GPS en 4G/5G module is dit toestel klaar voor de toekomst: met zijn geïntegreerde en verwisselbare batterij kan het volledig autonoom quasi overal op een eenvoudige manier worden ingezet.
Door zijn 360° wendbaarheid en de krachtige zoomlens kan de dome vanop grote afstand op een discrete manier worden ingezet tijdens handhavings- en/of controleacties.


Toestel kan worden gebruikt i.s.m. een krachtige backoffice module, die online de data kan capteren en onmiddellijk kan aangeven (via een tablet) aan de operator of er al dan niet actie dient te worden genomen op de zonet gelezen nummerplaat. De backoffice module zorgt er ook voor dat alle data wordt opgeslagen en gebruikt kan worden voor een analyse achteraf.